ETZ

Op twee locaties van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) is Aerde betrokken geweest bij een reeks van projecten en processen. Poliklinieken voor verschillende specialismen, renovatie en uitbreiding OK complex, uitbreidingsnieuwbouw Intensive Care, Kraam- en Verlosafdeling inclusief Kraamhotel, de Medische boulevard, Laboratoria, PAAZ en KinderPAAZ, etc.

Het meest omvangrijke renovatieproject “Verpleegafdelingen” zijn feestelijk geopend met een Mini Conferentie. De bijdrage van Aerde was een voordracht over de ‘nieuwe architectuur’ van het ontwerpproces. Introductie van deze nieuwe manier van samenwerken, de zogenaamde Snelkookpanmethode, heeft hier plaatsgevonden. Inmiddels wordt deze methode met veel succes en enthousiasme toegepast bij vele andere ontwerpprocessen. Het draagvlak, de kwaliteit, snelheid en lagere kosten zijn belangrijke resultaten.

Het ETZ is een fusieziekenhuis. Onderdeel van deze fusie was het samenvoegen van de geboortezorg en kindergeneeskundige zorg op één locatie en in één centrum. Aerde heeft het management van Fam (centrum voor geboortezorg en kindergeneeskundige zorg) begeleid bij het opstellen van zorg- en werkprocessen en het opstellen van het nieuwe organisatieplan van Fam.

Voor meer informatie over deze opdrachten kunt u het beste Paul of Renate benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *